Swiss Cheese HHC

Kód: 420/18/02 420/18/06 420/18/12 420/18/24 Zvolte variantu
HHC !
Značka: Sticky Garden
330 Kč 790 Kč 1 390 Kč 2 490 Kč od 330 Kč 272,73 Kč bez DPH 652,89 Kč bez DPH 1 148,76 Kč bez DPH 2 057,85 Kč bez DPH od 272,73 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Vyprodáno Zvolte variantu
Váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

      

 ❯❯❯  20% SLEVA S KÓDEM: HHC20  ❮❮❮

Detailní informace

Detailní popis produktu

Swiss Cheese

Swiss Cheese je hybridní genetika s dominancí Indiky. Jedná se o kříženec mezi legendárním Skunkem #1 a Swiss Miss. Swiss Cheese je silná genetika s výraznou chutí i účinkem. 

 

Vzhled a vůně

Květy Swiss Cheese jsou prorostlé, tmavě zelené s pískově žlutými trichomy. Aroma je silné s dominancí vůně sýru a lehkou kyselostí citrusů. Ve vůni jsou také patrné zemité a štiplavé tóny.

 

HHC 

Naše květy jsou jedinečné díky unikátní technologii HHC infuze. Díky ní se HHC dostává do vnitřní části každého květu. Květy nejsou oproti běžným metodám postřiku, nebo namáčení tolik lepkavé a gumové. Naopak si zachovávají mnohem více ze svého původního vzhledu a chuti. Květy se obohacují o vysoce kvalitní HHC obsahující 67% účinné látky 9R. Naše květy díky tomu patří k tomu nejlepšímu na trhu.

 

HHC neboli hexahydrokanabinol je poměrně nový kanabinoid, který se získává z rostlin konopí. Původně byla tato látka syntetizovánajiž v roce 1944 pomocí hydrogenace z THC americkým chemikem Rogerem Adamsem. Tento proces se běžně používá v potravinářském průmyslu například pro ztužování rostlinných tuků na margarín. 

HHC se také přirozeně vyskytuje v rostlinách konopí, převážně ve květech a semenech. V praxi se HHC vytváří z CBD obsaženého v rostlinách technického konopí. Tento nový kanabinoid je v součastnosti podrobován aktivnímu výzkumu napříč světovými institucemi. Strukturní vzorec HHC je podobný THC, a tak může být jeho účinek dost podobný. Jeho intenzita je však nižší a působí mírně odlišně. 

 

Uchování

Květy uchováváme ve skleněných nádobách, které jsou nejlepší variantou pro udržení jejich nejvyšší kvality. Skleněné nádoby jsou vzduchotěsné, neporézní a naprosto zdravotně nezávadné. Plastové a kovové obaly začnou po chvíli ovlivňovat aroma a chuť na rozdíl od obalů ze skla. Plastové obaly mají navíc tendenci ke statickému náboji, ten pak způsobuje odpadávání trichomů, které zůstávají přilepené na stěnách.

Pokud se rozhodnete sklenici vyhodit, tak prosíme do tříděného odpadu. Jelikož je sklo plně recyklovatelný materiál, tak je jednodušší a ekologičtější vyrobit sklo ze skla, do kterého se přidají některé části původních surovin, než vyrábět sklo od začátku. Navíc je možné sklo recyklovat donekonečna a to bez ztráty kvality.

 

Typické vlastnosti Swiss Cheese

Obsah HHC: < 15 %
Obsah CBD: < 4 %
Obsah THC: < 0,2  %
Genetika: Hybrid s dominancí Indiky
Typ pěstování (Produkce): GH (Greenhouse) - Skleník
Aroma: Sýr, Citrusy, Zemitost
Země původu: Švýcarsko

 

Výrobek určen pro další technické a laboratorní zpracování. Výrobek není určen ke kouření ani jiné konzumaci. Výrobek není léčivý přípravek. Prodej osobám mladším 18 let je zakázán. Veškeré fotografie jsou v našem výhradním vlastnictví a vztahují se na ně autorské práva.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz